افتتاح نخستين ساختمان چند مستاجره پارك علم و فناورى دانشگاه صنعتى شريف
برگزارى كارگاه آموزشى «اصول تنظيم و انعقاد قرارداد كار» در مركز رشد دانشگاه شريف
جلوگيرى ازنفوذ امواج به منزل با رنگ و برچسب نانويى شركت سلامت سينا
از تاسيس مركز كارآفرينى تا پارك علم و فناورى؛ تلاش 17 ساله دانشگاه در ارزشآفرينى
تلويزيون اينترنتى «تلوبيون» حاصل تلاش جمعى از دانش آموختگان دانشگاه شريف
افتتاح نخستين ساختمان چند مستاجره پارك علم و فناورى دانشگاه صنعتى شريف
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سیدمحمد صاحبکار خراسانی با اعلام این خبر گفت: یکی از تسهیلات در نظر گرفته شده در قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانشبنیان، معافیت از پرداخت عوارض، حقوق گمرکی و سود بازرگانی در راستای تولید کالاها و خدمات دانشبنیان است.
وی ادامه داد: در همین راستا «شیوهنامه اعطای معافیت حقوق گمرکی، سود بازرگانی و عوارض به شرکتها و موسسات دانشبنیان» سال گذشته در کارگروه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان به ریاست معاون علمی و فناوری رئیس جمهور مصوب شد.
دبیر کارگروه ارزیابی شرکتهای دانش بنیان افزود: این شیوهنامه با همکاری دستگاههای ذیربط از جمله گمرک جمهوری اسلامی ایران تهیه شده و هم اکنون این معافیتها بر اساس چارچوبهای مشخص شده در این شیوه نامه، در حال اجرا است. ضروری است شرکتهای دانشبنیان متقاضی، به دقت آن را مطالعه کرده و درخواستهایی را که در این چارچوب قرار دارند، به دبیرخانه کارگروه ارائه دهند.
سرپرست امور شرکتها و موسسات دانشبنیان با بیان اینکه این معافیتها تنها شامل کالاهای غیر تجاری می شود، گفت: منظور از کالای تجاری، کالایی است که برای فروش وارد می شود، اعم از اینکه به همان شکل یا پس از انجام عملیات اعم از تولیدی، تفکیک و بسته بندی به فروش برسد. به عبارت دیگر، مواد، قطعات و کالاهایی که با هدف استفاده در محصول نهایی وارد شده و به فروش میرسند، مشمول این معافیتها نیستند.
وی به انواع معافیتهای قابل اعطا اشاره کرد و گفت: معافیت برای «کالای دانشبنیان برای مهندسی معکوس»، «کالا و قطعات برای ساخت کالای دانش بنیان تا حد نمونه اولیه و پایلوت»، «تجهیزات آزمایشگاهی، تست و کنترل کیفیت» و «ماشین آلات خط تولید برای کالاهای دانش بنیان» از انواع معافیت های قابل اعطا به شمار می روند.
صاحبکار با تاکید بر اجرایی شدن این معافیتها، اظهار داشت: تاکنون بیش از ۶۰ شرکت درخواست معافیت خود را به دبیرخانه کارگروه ارسال کرده اندکه پس از انجام ارزیابیهای لازم، این معافیتها تاکنون به چندین شرکت تعلق گرفته و معافیت آنها به گمرک جمهوری اسلامی ایران ارسال شده است.
وی افزود: با پیگیریهای رئیس گمرک جمهوری اسلامی ایران معافیتهای گمرکی برای این شرکت ها اعمال شده است. همچنین به بیش از ۲۰۰ شرکت دانشبنیان، مشاورههای لازم در خصوص این معافیتها و سایر فرایندهای گمرکی ارائه شده است.
به گزارش مهر، اطلاعات جامع مربوط به حمایتهای قانونی از شرکتهای دانشبنیان از جمله معافیت مالیاتی و گمرکی بر روی سامانه www.Daneshbonyan.ir قرار دارد.
کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز رشد فناوری های پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف می باشد. استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع است.