افتتاح نخستين ساختمان چند مستاجره پارك علم و فناورى دانشگاه صنعتى شريف
برگزارى كارگاه آموزشى «اصول تنظيم و انعقاد قرارداد كار» در مركز رشد دانشگاه شريف
جلوگيرى ازنفوذ امواج به منزل با رنگ و برچسب نانويى شركت سلامت سينا
از تاسيس مركز كارآفرينى تا پارك علم و فناورى؛ تلاش 17 ساله دانشگاه در ارزشآفرينى
تلويزيون اينترنتى «تلوبيون» حاصل تلاش جمعى از دانش آموختگان دانشگاه شريف
افتتاح نخستين ساختمان چند مستاجره پارك علم و فناورى دانشگاه صنعتى شريف
پژوهشگران دانشگاه صنعتى شريف سخت افزار شبيه ساز مخازن نفتى، راكتور فشار بالا جهت بررسى رشد ميكروارگانيسمها در شرايط مخزن و راكتورهاى دوغابى دما و فشار بالا را كه مراحل طراحى و ساخت آن در اين دانشگاه به انجام رسيده است، ۲ تا ۶ ارديبهشت ماه در پانزدهمين نمايشگاه بين المللى نفت، گاز، پالايش و پتروشيمى عرضه خواهند كرد.
به گزارش روابط عمومى دانشگاه صنعتى شريف دكتر احمدرضا وفايى، مدير فناورى دانشگاه صنعتى شريف با بيان اين مطلب گفت: آخرين دستاوردهاى پژوهشگران دانشگاه صنعتى شريف به منظور معرفى توانمندىهاى بالفعل و بالقوه دانشگاه و بالابردن همكاريهاى ميان دانشگاه و صنعت در حوزه صنعت نفت، در پانزدهمين نمايشگاه بين المللى نفت، گاز، پالايش و پتروشيمى ارائه مىشوند.
وى افزود: ارتباط سازندهتر ميان دانشگاه صنعتى شريف و بخشهاى فعال در حوزه صنعت نفت من جمله شركت ملى نفت ايران، و هم چنين تجارى سازى پژوهشها و فناورىهاى انجام شده در اين دانشگاه در اين زمينه، از ديگر اهداف حضور در اين نمايشگاه به شمار مىآيد.
دكتر وفايى ادامه داد: هم چنين سخت افزار شبيه ساز مخازن نفتى (Core Holder)، راكتور فشار بالا جهت بررسى رشد ميكروارگانيسمها در شرايط مخزن و راكتورهاى دوغابى دما و فشار بالا (فشار ۵۰۰ اتمسفر و دماى ۴۰۰ درجه سانتيگراد) كه در دانشگاه طراحى و ساخته شده اند، براى فروش در اين نمايشگاه عرضه خواهد شد.
وى انجام بيش از ۱۰۰ قرارداد همكارى در سالهاى اخير ميان دانشگاه صنعتى شريف و شركتهاى تابعه وزارت نفت را نشانگر توانايى پژوهشگران اين دانشگاه دانست و عنوان كرد: قطعا در صورت انجام حمايتهاى لازم دانشگاه صنعتى شريف مى تواند گامهاى موثرترى را در جهت تامين نيازهاى داخلى صنعت نفت كشور بردارد.
مدير فناورى دانشگاه صنعتى شريف با اشاره به برخى از اين همكارىها گفت: تهيه نرمافزار شبيه سازى آموزشى پالايشگاه فاز ۱ شركت مجتمع گازى پارس جنوبى، شناسائى مخاطرات و آناليز ريسك در مجتمعهاى پتروشيمى، شبيه سازى فازهاى ۴ و ۵ پارس جنوبى و نظارت و مشاوره كارت هوشمند سوخت بخشى از اين همكارىها مىباشد.
وى اضافه كرد: كاربرد فناورى رطوبت زدائى دسيكانتى جهت افزايش راندمان سيستمهاى سرمايشى در مناطق گرم و مرطوب، جمع آورى اطلاعات جهت برآورد ميزان انتشار آلايندههاى هوا و ارايه مدل پراكندگى در منطقه عسلويه و بررسى و ساخت پليمرهاى جديد ازدياد برداشت نفت در مخازن از ديگر همكارىهاى اين دانشگاه با بخشهاى تابعه شركت ملى نفت ايران محسوب مى شود.
دكتر وفايى در ادامه به دستاوردهاى دانشگاه شريف در حوزه انرژى اشاره كرد و اظهار داشت: بهينه سازى عملكرد توربينهاى گازى با استفاده از روش «توليد مه»، بومىسازى انواع آب شيرينكنهاى خورشيدى، ساخت دستگاه فشارساز خانگى براى سوختگيرى خودروهاى گازسوز و طراحى الگوى ارزيابى فنّآورىهاى جديد انرژى، بخشى از فعاليتهاى انجام شده در اين زمينه است.
وى تلاش مضاعف در جهت خودكفايى در حوزه نفت را خواستار شد و تصريح كرد: با توجه صحيح به توانايى دانشگاه، اعتماد و حمايت از محققان و متخصصان داخلى و هم چنين سرمايه گذارى بلندمدت در بخش نفت، ميتوان شاهد رشد و شكوفايى بيش از پيش در صنعت نفت ايران اسلامى بود.
شايان ذكر است پانزدهمين نمايشگاه بين المللى نفت، گاز، پالايش و پخش و پتروشيمى از تاريخ دوم تا ششم ارديبهشت ماه در محل دائمى نمايشگاههاى بينالمللى تهران برگزار مى شود و دانشگاه صنعتى شريف در سالن ۱۳ پذيراى فعالان و صنعتگران عرصه انرژى، كارشناسان، اساتيد و دانشجويان و ساير علاقه مندان خواهد بود.
کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز رشد فناوری های پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف می باشد. استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع است.