افتتاح نخستين ساختمان چند مستاجره پارك علم و فناورى دانشگاه صنعتى شريف
برگزارى كارگاه آموزشى «اصول تنظيم و انعقاد قرارداد كار» در مركز رشد دانشگاه شريف
جلوگيرى ازنفوذ امواج به منزل با رنگ و برچسب نانويى شركت سلامت سينا
از تاسيس مركز كارآفرينى تا پارك علم و فناورى؛ تلاش 17 ساله دانشگاه در ارزشآفرينى
تلويزيون اينترنتى «تلوبيون» حاصل تلاش جمعى از دانش آموختگان دانشگاه شريف
افتتاح نخستين ساختمان چند مستاجره پارك علم و فناورى دانشگاه صنعتى شريف
این دستگاه به همت و تلاش متخصصین داخلی طراحی و تولید شده است و از نظر فنی قابل رقابت با نمونههای خارجی می باشد.
هموژنایزر التراسونیك (همگن كننده ما فوق صوت) 400 وات یك دستگاه در مقیاس كوچك و آزمایشگاهی است كه با آن میتوان پروژه های عظیم و بزرگ و ایدههای جدید و خلاقانه را به حقیقت و اجرا نزدیك نمود. این دستگاه در فركانس كاری kHz 20 تنظیم شده است و قابلیت اعمال توانهای خروجی متفاوت با شدتهای مختلف را دارا می باشد. از جمله ویژگی های دستگاه تنظیم خودكار فركانس در بازه kHz1± می باشد. یكی دیگر از ویژگی های آن قابلیت تنظیم زمان واكنش است. با مقدار دهی به نرم افزار دستگاه می توان زمان، توان، میزان انرژی را مشخص نمود. علاوه بر این امكان استفاده از حالت زمان مقطع (پالسی) نیز در نرم افزار این دستگاه در نظر گرفته شده است.
از جمله كاربردهای این دستگاه می توان
به موارد ذیل اشاره نمود:
• تولید و فرآوری
مواد نانومتری
• تولید امولسیون
های پایدار از مایعات نامحلول در یكدیگر
• پخش و پراكنده
نمودن ذرات ریز و نانومتری در مایعات
• متلاشی نمودن
آگلومره های تشكیل شده از ذرات
• همگن سازی مخلوط
ها و محلول ها
• تسریع واكنش های
شیمیایی
• تجزیه سلولی
• فرآوری پروتئین ها
و DNA
• تسهیل واكنش های
انحلالی
• بهبود فرآیند
استخراج عصاره های گیاهی
• شكاندن مولكول های
پلی مری سنگین
در طراحی این دستگاه یك محفظه عایق صوتی برای جلوگیری از انتشار صدای ناشی از انفجارهای میكرونی حبابهای كاویتاسیون در نظر گرفته شده است. به منظور تنظیم فاصله پراب از كف ظرف واكنش یك پیچ تنظیم ارتفاع بر روی میله نگهدارنده پایه دستگاه قرار داده شده است. این دستگاه را می توان برای پراكنده نمودن ذرات نانومتری در سیالات (تولید سوسپانسیون های پایدار)، تهیه مواد نانومتری از طریق روش های مرسوم شیمیایی، مخلوط نمودن دو مایع نامحلول در یكدیگر و... مورد استفاده قرار داد.
این دستگاه با ابعاد كوچك و قابل حمل و نقل خود می تواند برای هر آزمایشگاهی مناسب و كارآمد باشد . از قابلیتهای دیگر این مجموعه می توان به توانایی تنظیم آن برای كاربردهای مختلف اشاره نمود. همانطور كه در تصویر ذیل قابل مشاهده می باشد انواع عملگرهای نهایی مختلف با قطرها 25،19،12،6،5،3 میلیمتر قابل اتصال به مجموعه می باشد.
راكتور طراحی شده از جنس فولاد ضد زنگ می توان جهت كاربردهای پیوسته مورد استفاده قرار گیرد. این ابزار جهت آزمون همگن سازی، سنتز و یا گوگرد زدائی در حالت پایلوت بعد از انجام آزمونهای آزمایشگاهی می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
این دستگاه پس از تلاشهای مستمر و متمادی متخصصین و محققین شركت توسعه مافوق صوت واحد فناور مستقر در مركز رشد دانشگاه صنعتی شریف طراحی و به صورت یك محصول تجاری به مرحله تولید رسیده است.
کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز رشد فناوری های پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف می باشد. استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع است.