افتتاح نخستين ساختمان چند مستاجره پارك علم و فناورى دانشگاه صنعتى شريف
برگزارى كارگاه آموزشى «اصول تنظيم و انعقاد قرارداد كار» در مركز رشد دانشگاه شريف
جلوگيرى ازنفوذ امواج به منزل با رنگ و برچسب نانويى شركت سلامت سينا
از تاسيس مركز كارآفرينى تا پارك علم و فناورى؛ تلاش 17 ساله دانشگاه در ارزشآفرينى
تلويزيون اينترنتى «تلوبيون» حاصل تلاش جمعى از دانش آموختگان دانشگاه شريف
افتتاح نخستين ساختمان چند مستاجره پارك علم و فناورى دانشگاه صنعتى شريف
کودکی که همیشه آنچه میخواهد را به او میدهند همواره ناراضی خواهد ماند. روانشناسان به این وضعیت «تردمیل لذتجویی» میگویند. برای بزرگسالان نیز همین اتفاق میافتد. روانشناسان میگویند در زندگی، مقداری «کشمکش و فقدان» برای خوشبختی ضروری است، زیرا وقتی چیزی را به دست میآوریم تلنگری است به ما که چقدر خوشاقبالیم که آن را به دست آوردهایم.
آرتور شوپنهاور با نگاهی بدبینانه میگوید: زندگی همچون آونگی میان رنج و ملال در نوسان است. از نداشتن چیزها رنج میبریم و وقتی هم که به آنها میرسیم ملول و خسته میشویم.
اما برای رهایی از این نگاهِ منفی چه باید کرد؟ باید به این نکته توجه کنیم که همۀ ما این توانایی را داریم که نوعی شادیِ بادوام را در آرامش، عادیبودن و تأملکردن پیدا کنیم. چه خوب میشد اگر میتوانستیم در زندگی شخصیمان، و نیز در زندگی سیاسیمان، از آونگ شوپنهاور خلاص شویم: که فقط از جایی که هستیم گهگاه لذت ببریم؛ و در توقف حرکتها نوعی صلح و آرامش بیابیم. اگر بتوانیم چنین کنیم، آنگاه رسیدن به اهدافمان و تحقق یک جهان کامل ما را به آرامش و شادیِ بادوام خواهد رساند.
-- برگرفته از: tarjomaan.com - 960901
کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز رشد فناوری های پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف می باشد. استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع است.